013 - 518 66 _33    ma t/m vr: 8.30 - 17.00 uur

Recent opgeleverd door Van Boxtel Reclame: www.kiekeboefje.nl

vanBoxtelReclame
31
   maart  16:28:00 0
Bent u geïnteresseerd in tuinbroeken, klompen, bedrijfskleding en allerlei soorten boerderij speelgoed? Dan is een bezoek aan de webshop van Kiekeboefje zeker de moeite waard!

Recent opgeleverd door Van Boxtel Reclame: www.newbrandgietvloeren.nl

vanBoxtelReclame
12
   november  17:05:32 0
Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Heeft u dan al eens gedacht aan een prachtige gietvloer? New Brand Gietvloeren is de kunststof vloeren specialist, zowel voor particulieren als bedrijfsgericht.

Recent opgeleverd door Van Boxtel Reclame: www.royalty-wellness.be

vanBoxtelReclame
12
   november  17:03:55 0
Royalty Wellness is groot op het gebied van buitenspa's en infrarood cabines. Breng eens een bezoek aan de showroom in Herentals, Maaseik of Poppel en kies voor een zeer goede kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen!

Belettering nieuwe showroom Royalty Wellness

vanBoxtelReclame
18
   oktober  14:38:14 0
Van Boxtel Reclame creëerde een modern ontwerp voor de raambelettering van de nieuwe vestiging van Royalty Wellness in Herentals. Door de grote raampartijen komen de weerbestendige full colour prints prachtig tot uiting.

Mooie Roll-up banner !

vanBoxtelReclame
17
   september  16:31:30 0
Theeuwes Mengvoeders organiseert aanstaande zondag 22 september, een open dag! Van Boxtel Reclame kreeg de opdracht om voor de Dierenspeciaalzaak van Theeuwes een mooie roll-up banner te ontwerpen, welke ze tijdens de open dag opvallend neer kunnen zetten.

Recent opgeleverd door Van Boxtel Reclame: www.klijnnatuursteen.nl

vanBoxtelReclame
19
   augustus  16:58:37 0
De website van Klijn Natuursteen was door de jaren heen behoorlijk gedateerd waardoor de keuze werd gemaakt om in samenwerking met Van Boxtel Reclame een compleet nieuw ontwerp te realiseren. Binnen het moderne ontwerp is het grootse assortiment aan natuursteen, keramische tegels en grind en split duidelijk gecategoriseerd. Daarnaast is de website voorzien van de juiste toepassingen betreft diverse Social Media kanalen.

Recent opgeleverd: www.skdkozijnen.nl

vanBoxtelReclame
14
   augustus  10:13:30 0
SKD Dakkapellen & Kozijnen is de dakkapellenspecialist uit Tilburg. De prettige persoonlijke aanpak van eigenaar Her mocht vertaald worden naar een moderne website anno 2013. In samenwerking met Van Boxtel Reclame is er een professionele site gerealiseerd waar u terecht kunt voor informatie over dakkapellen, kozijnen, overkappingen en referenties kunt lezen van tevreden klanten!Recent opgeleverd door Van Boxtel Reclame: www.omeneeff.nl

vanBoxtelReclame
1
   augustus  16:55:18 0
Bent u op zoek een geschikte locatie voor feesten of partijen, dan biedt Ome Neeff de uitkomst. Deze schitterende feestzaal in Goirle is recent nog voorzien van een vernieuwde licht- en sfeerinstallatie wat een extra leuke aanvulling kan zijn op uw feest of partijtje. In samenwerking met Van Boxtel Reclame is ook de website compleet vernieuwd en daarnaast voorzien van de nieuwste technieken en eisen wat betreft de vindbaarheid in Google.

Ome Neeff, net even iets anders


Bent u op de hoogte van de veranderingen omtrent het IBAN nummer voor uw bedrijf?

vanBoxtelReclame
29
   juli  10:00:18 0
Binnenkort gaan alle consumenten en bedrijven gebruik maken van IBAN (International Bank Account Number). Dit heeft naast de aangepaste betaalstandaarden ook consequenties voor uw administratie. Vanaf 1 februari 2014 zijn betalingen alleen nog maar mogelijk met een IBAN nummer en dit dient ook doorgevoerd te worden op uw drukwerk.Opvallende belettering

vanBoxtelReclame
26
   juli  12:08:44 0
Rudy van Hoek wilde voor zijn bedrijf “Van Hoek Hovenier” een strakke belettering betreft zijn bus en aanhanger. Van Boxtel Reclame creëerde een modern opvallend ontwerp waarna de voertuigen van een professionele belettering zijn voorzien.

“De bus en aanhanger zijn echt mega mooi geworden”, aldus Rudy.